webmaster@bsmbk.no   (c) 2004-2014  JSH-WebCon.  (WPM. All rights reserved)
Teknisk Hobbymesse - Turnhallen 19.-20. mars 2011
Helgen 19.-20. mars arrangerte Norsk Jernbaneklubb avd. Bergen på ny Teknisk Hobbymesse sammen med Teknisk Hobby Gruppe. Messen ble avholdt i Turnhallen bak Bergenshallen på Landås lørdag og søndag fra klokken 11 til 17 begge dager. Messen arrangeres for tredje året på rad, og har etter hvert blitt kjent ute blant publikum

I begynnelsen av 2011 mottok vi forespørsel om deltakelse på Teknisk Hobbymesse. Siden vi meldte avbud i fjor grunnet egne aktiviteter takket vi ja denne gangen. Etter litt diskusjon ble vi enig om en stand på 15 løpemeter, noe som skulle vise seg å være den største standen under messen. Her plasserte vi ut 25 båter av ymse slag. Ser vi i forhold til tidligere arrangementer har vi vel aldri stilt ut så mange modeller på en gang.
Blant utstillerne som denne gang talte 45 fant vi noe for en hver smak. Her var i korte trekk en liten gruppe hobbyforhandlere, diverse utstillinger av dioramaer med lastebiler og arbeidsmaskiner, en del modelljernbane av ymse slag, legotog samt en rekke andre utstillere og kunstnere. I ene enden av hallen var det samlet en del damer med diverse innen strikk og broderi, hudpleieprodukter m.m.
I løpet av helgen ble messen besøkt av 1234 besøkende, med en fordeling på 291 lørdagen og 943 søndagen. Dette var visst en økning fra tidligere. Lørdagen var det til en forandring pent vær og sol i Bergen, noe som resulterte i at mange benyttet anledningen til å dra på ski, fremfor å dra på messe. Søndagen var været mer ustabilt og fuktig, noe som klart ga utslag i høyere besøkstall. En del av de besøkende hadde nok også lest avisene hvor messen var omtalt. Samme helgen var det også "Alternativ messe" i Bergen. Denne var i Grieghallen, men ved en trykkfeil ble det skrevet at denne var i turnhallen... Søndag besøkte en journalist fra ba messen, og flere blant annet BSMBK ble avbildet i en bildeserie på http://www.ba.no/nyheter/article5535018.ece

Totalinntrykket av messen var som forventet og samtlige utstillere og forhandlere fikk profilert seg på en tilfredstillende måte. Messen har fått sin egen nettside der all informasjon presenteres. Siden finnes her: http://www.hobbymessen.no.
Messen arrangeres på nytt i 2012.

Nedenunder vises noen bilder fra messen i Turnhallen, deriblant en del bilder fra BSMBK`s stand rett innenfor hovedinngangen.