Lørdag 17.06.2006 arrangerte Vestfold Modell Båt Klubb VMBK modellbåt-treff på 3. dammen utenfor Tønsberg. En rekke medlemmer fra Østlandet samt Bergen og Kristiansand tok turen medbrakt båter og campingstoler...
Treffet varte fra 12-16, men de mest ivrige kjørte båter til godt ut på ettermiddagen, været var også helt topp for modellbåtkjøring.

Det var til tider hektisk aktivitet på og ved brygga for utsetting av båter, og ikke minst var der ørten antenner og like mange radiosendere i sving. Men selv med så mange radiosendere var det ingen frekvenser som kolliderte.

Bladet Modell & Elektronikk var også representert ved redaktør Knut Pedersen som stilte med en kanonbåt av Storm klassen.
Det ble også satt rekord i antall båter samtidig på 3. dammen.
Den nye rekorden lyder på 19 båter av diverse slag, men enda var det plass til en del til.

Det ble også kåret en publikumsfavoritt blandt alle modellene. Her gikk Herman Irgens i Bergen Skala Modellbåtklubb av med seieren med 15 stemmer for sin flotte dampdrevne modell av "Jarlen". Han ble etterfulgt av Arve Aadland, med 10 stemmer, for hans fine modell av "Hornelen".

Under treffet ble det servert kaffe, brus og vafler, og senere ble grillen tent.
Alt i alt ett flott treff for modellbåtentusiaster. Absolutt noe å få med seg ved en senere anledning.

Nedenunder følger noen bilder fra treffet.
Under modellbåt-treffet i Tønsberg den 17.06 hadde deltagere og publikum anledning til å stemme på publikumsfavoritten blant alle modellene. Stemmesedler ble fyllt ut og talt sammen mot slutten av treffet og vinneren ble kåret.

Vinneren Herman Irgens i BSMBK vant med hele 15 stemmer på sin flotte modell av "Jarlen", en dampdrevet slepebåt som trafikerte rundt Bergen i perioden fra 1910  frem til den sank utenfor Knarrevik i 1956 under ett slep.

Her viser Herman Irgens stolt frem pokalen og diplomet sammen med Arve Gudal, leder for Vestfold Modell Båt Klubb.

Modellbåt-treff i Tønsberg 17.06.2006
Innbydelsen.
Les også VMBKs eget referat fra treffet her....
webmaster@bsmbk.no   (c) 2004-2014  JSH-WebCon.  (WPM. All rights reserved)
... flere bilder...