Bergen Skala Modellbåtklubb - BSMBK:

Skala Modellbåtklubb ble opprettet i 1979 for å ivareta interessen for radiostyrte modellbåter i Bergensområdet, samt det sosiale rundt dette. Med modellbåter menes i denne sammenhengen båter med skalariktig forbilde i henhold til originaltegninger eller lignende. Sommeren 2005 ble klubben slått sammen med den nystartede Bergen Skala Modellbåtklubb (2004) og sammen tok de navnet Bergen Skala Modellbåtklubb, BSMBK.

Klubbmøter avholdes hver tirsdag, hele året. I sommersesongen, fra april og dersom været holder, er det klubbseiling på forskjellige vann i Bergensområdet. Klubbseilingen er normalt fra klokken 19.00 og utover. I vintersesongen møtes vi i egnede lokaler så ofte det lar seg gjøre. På innemøtene i vintersesongen har vi til nå gjennomført en rekke temamøter med relevante innslag til hobbyen vår. Ønsker du f.eks å være tilstede på en av våre klubbseilinger er det bare å ta kontakt med klubben å høre hvor vi er og til hvilket tidspunkt.

Synes du dette virker interessant og samtidig ønsker å være en del av et sosialt hobbyfellesskap, ja da er du hjertelig velkommen som medlem i BSMBK! Du er velkommen enten du bygger seilbåt, dampbåt, cabincruisere, supplybåter, byggesett eller arbeidsbåter, uavhengig av hvilken aldersgruppe du tilhører og hvilken skala du bygger.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bergen Skala Modellbåtklubb - BSMBK kan på forespørsel leies ut til ulike arrangementer for ett mindre vederlag, vurdert ut fra arrangementets størrelse og omfang. Klubben disponerer et transporterbart basseng med største utvendig mål 8x5 meter. Bassenget kan justeres og settes sammen i ulike størrelser. Vi disponerer også noen flotte Elias-modeller med radiostyring som er beregnet for at de minste kan få prøve seg som båtførere i bassenget. Ved oppsett av basseng i full størrelse gir det et vannspeil på ca. 7x4 m. og en vannstand på ca. 20-25 cm.

Vi har i den senere tid også gått til anskaffelse av et stort partytelt, 5x8 meter, i stålrørkonstruksjon med vegger i solid PE-duk. Dette kan også nyttes på arrangementer etter behov. Teltet er stort nok til bassenget vårt, da dette kan monteres i ulike størrelser. Teltet kan også nyttes til rene utstillinger m.m.

Hvis dette er interessant, ta kontakt for nærmere info så vil vi vurdere din forespørsel.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


For ytterligere info om BSMBK, Kontakt info:

.... eller du kan melde deg inn i klubben ved hjelp av vårt registreringsskjema
                                          som du finner her...


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *BSMBK's styre og vedtekter:

På BSMBK's ekstraordinære årsmøte den 07.10.2014 ble klubbens nye styre godkjent av medlemmene.


BSMBK er også registret i Enhetsregisteret i Brønnøysund som "Forening/lag/innretning" og er blitt tildelt organsasjonsnummeret; 890 618 022.  Link til Enhetsregisterets oppføring her...


Klubbens vedtekter kan du lese her:
webmaster@bsmbk.no   (c) 2004-2017  JSH-WebCon.  (WPM. All rights reserved)